THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, March 2, 2009

Honeymoon...

Minggu ni suami aku dh pn terbang ke miri..rasa macam xbest je kn g sekolah drive mr.v sendiri..bese dia yg antar, blik sekolah bese ada dia, g mkn n kadang2 dia yg masak untuk aku... hehe..konon je padahalnya sminggu je bruni dgn dia. tapi itulah hakikatnya..best sangat kalau selalu dok dengan suami. Xpelah mungkin dugaan ni kejap je. bagi yang xpernah merasa macam 2..aku galakkan untuk cuba berjauhan kjap, cuba tengok macamana. Rasa mcm dpat survive x lm2..berdikari. hehehe..time bujang len la.. Well, xpela next week dh cuti sekola n dia akan blik plak hehe..

newey, xsabar nk g honeymoon..our first honeymoon..maklumla aritu nk g ada halangan yg memangla xdpt nk buat apa..xpela dugaan gak 2. Harap2 kali ni cita2 kitorang tercapai. Dah buat reservation n dah bayar pn...Dulu dh hbis byk duit bayar nk g honeymoon kt Bali tapi xde rezeki..huhu. Kali ni kitorang nk g Swiss-Garden Golf Resort & Spa Damai Laut je...(dalam negeri jela) untuk 3d4n..19-21 mac....Insyaallah. Xsabar sgt nk g bercuti n honeymoon..maklumla masing2 dok jauh kali ni barulah dapat g jalan2..mgu lepas aku xcuti so xle g mana2..harap2 korang doakan kitorang dapat g ek..

Dah banyak tempat dah suami aku survey sblm pilih nk g damai laut..Sblm ni cadang nk g Langkawi je, xpun Port Dickson ke..Pulau Perhentian ke..dll..sampaikan aku pn dh hbis idea..bl check internet dia gtau nk g situ aku just say yes jer..suami aku tau mn yang terbaik bab2 pilih destinasi bercuti ni. Emmm..so we decided to go there..Xdela mahal sangat pn..kitorang pilih Econo Eco Drive Deal Package...

Cantik x?


2 comments:

putrifaidz said...

nak ikooottttt!!!!

amane9898 said...

joommm...g rmi2..bilik asing2..hehe