THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, March 7, 2009

Bukit Tinggi....

COLMAR.




Semalam, Jumaat petang lpas habis sekolah dalam pukul2 aku n one of my best friends, fazmyn went out for lunch kt bandar..bese r ari Jumaat masa untuk makan nasi ayam. Dah habis makan kitorang g bli barang jap n on the way back home, aku bagi cadangan nk g jalan2, rasa macam boring jer nk blik umah. Tp xtau nk g mana kt area bentong ni..xkan nk g kl lak..pikir punya pikir, aku suggested nk g bukit tinggi..xpernah pegi sana kata kawan2 kat cni, dekat je dgn bentong..diorang bese g men boling, ad dinner la kt sana...n yg penting ad Colmar Tropicale, A French-themed resort ..nice place to take pictures..hehehe..

So, kitorang wat keputusan kononya nk men boling kt c2. n gerak dari bentong kui 3.30..lebih kurang 15min dh pn sampai..kejap jer, ingat jauh sgt. Kalau x, dari dlu ag aku dh pergi. Kitorang sampai kt sports centre2 tgk ad byk gak r kete so kitorang pn jalanla masuk..Dari pintu masuk tgk ad la ramai gk orang tapi sme diorang pakai formal. Kitorang fikir ada majlis pape r kot..Dgn selamba kitorang masuk tp tgk tpt bowling2 mcm xder orang jer..tutup ke? kitorang baca operation hours yg tertampal kt c2..huhuhuhu..malunya bowling2 kui 6 baru buka ari jumaat...dengan muka xmalu kitorang wat selamba g masuk toilet cover muka malu. hahaha..Kurang asam tul, ingat kan buka r..

Newey, alang2 dah sampai kitorang pn g round2 kawasan 2..tempat pertama kitorang pergi rabbit farm..macamla xpernah tengok arnab kan, tp xperla..jln2..rm3 per entry. Dalam2 bukan jer ada arnab, rusa, kuda, turtle pn ada..xla besar sgt tempat2. kejap je ronda2 c2..ambik gambar je lebih. hehehe. next place..g mana ag..Colmar r..hehe per entry rm10 sorang. dari jauh ag nmpak cantik weh tempat2..cantik sangat amik gambar macam dok tempat negara omputih jer..hehehe..walaupun hanya replica of Colmar Village in France.

Rabbit FarmDengan Fazmyn..tunjuk spek baru2..

Deer..


3 comments:

kedai jersi.com said...

perasan la bdk hitam ni.huuhuhuhu.nak g sgt la tu kat negara omputih tu...xpela yang nant ada rezeki kita dapat r kita g kat sana kan

putrifaidz said...

ak nk g korea...hahahahha...nak ikooottt????

amane9898 said...

weh...nk ikooooot gk...