THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, October 30, 2009

Luahan..

Hari ni dah 11months 1 week n 4days aku bergelar isteri pada suami aku...dah nk dekat setahun pun..cepat je masa berlalu..walaupun begitu...suka duka sebagai kesukaran yg ditempuhi berjaya kitorang lalui..berjauhan bkn lagi masalah, namun di hati terdetik juga kerinduan, di mata tetap bergenang air jernih..

Semalam sepatutnya suami balik..tiket awal2 lagi dia dh beli sebelum aku berangkat ke marudi aritu lagi..tetapi apakan daya..cuti yang diperlukan xdpt diperolehi..cuti 7hari yg diperuntukkan dh hbis digunakan..sampaikan dh berhutang cuti tahun depans 5hari..gara2 sebulan sekali balik semenanjung..sedih tetap sedih..tp aku tahu suami dh byk berkorban utk kitorang berdua..xpela..lagi 3minggu dh nk cuti sekolah..*wink wink*..kita enjoy..cuti2 malaysia ek..jln2..

Annivesary bakal disambut..diharapkan ada sinar cahaya yang bakal menjelma..InsyaAllah..aminnn..

4 comments:

@yurosni said...

seusia ngn insyirah..

amane9898 said...

hehe..dh besar pn insyirah kan..

putrifaidz said...

ak doakan sinar cahaya itu adalah CAHAYA MATA..ada hikmah di sebalik semua ujian ini...bersabarlah..

amane9898 said...

eijah: Insyaallah...moga2..mu pn sama..Amiinnnn..