THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, November 2, 2009

Dulu & Sekarang..

Tag aku untuk kawan2...

  1. mula2...korang selak album2 lama yg ada gambar korang masa time kecik..at least sekeping gambar kena ada..
  2. Pastu scan n upload kt blog masing2..
  3. Pastu upload gambar terkini korang..xkira pape size pn..passport ke, close up ke..terpulangla..
  4. Pastu tulis keterangan tentang gambar2 tersebut. kalau boleh kawan2 lain tolong leave comments bagi perbandingan korang dulu n sekarang..hehe..
Ni gambar aku time nk naik darjah 1 kt SKBG..muka sedih jer time ni sbb baru bangun tido...rambut tocang dua pun ala2 je..dgn ribbon merah..Rambut aku simpan panjang pastu time nk g sekolah mestila amik masa lama baru siap sbb aku ni demand nak suh mama n nenek aku ikatkan dgn cara lain2..ni masa Darjah 1 n 2 la..siap pakai pinafore ag dulu..Dulu mama aku cakap aku suka nangis..nk pape asyik nangis jer..time ni pun baru lepas nangis kot. Haha. ada yg pernah komen muka aku dari dulu sampai sekarang sama jer..haha..Memang cam r lau tengok. Rujuk gambar bawah..skema jer..haha.



















Kawan2 yang ingin di tag..

1)eijah
2)diana
3)yunie
4)naddy
5)tek

7 comments:

amane9898 said...

syg...syg...cute nn comel je gambar time kecik tu..nasib bek xde hngus....huhuuh

@yurosni said...

xberubah sgt muka.kl kwn yg terpisah lm, kl jmp, leh cam lg la.

amane9898 said...

Syg: sj je la2..nk kenakan ayang ek!

Yuni: sama kan? cm skrg makin tembam..

:: Miss Naddy :: said...

nick...hahah aku kene tag ea..ahhaah ok2 nti aku wat..nk cari dulu pic lama...hahahaah

putrifaidz said...

ak kena gak ek??kena cr gambar lama la dulu..xtau la ada ke x..hahha..kalo xde ak letak gambor erra fazira time kecik boley??..hehheee..sama jugak kan..hahhaaa..

amane9898 said...

naddy: ok2 cri k!
eijah: sm ker?bole2..

Diana Din said...

gila, muka x berubah...sama jer...hehe...aku kena korek gambar lama dulu, dh jumpa aku buat tag mu... hehe