THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, September 5, 2009

isteriku syg...

time aku edit blog isteri aku ni,sebenarnya aku tgh gaduh dgn dia...adala sikit probs.biasala bumi mn yg xdimpa hujan.dah dua hari dah aku xpick up tepon dri dia.aku tau dia mesti nangis punyer.tapi apapun yang......abg ttp syg kat yang.untuk pengetahuan semua esok 05/09/2009 aku kena jaga( mengawas UPSR ) kat SK. Bario,Bario.ni kws tanah tinggi atau pergunungan dan akan kembali ke marudi pada 12/09/2009.jgn sedih n nangis syg k...luv u so much tau!Cuma kekadang percakapn kita tu yg buat slah sorang dr kita yg akan terasa.Time camni la kita kena brfikir....dan sama2 mencari sesuatu yg terbaik utk kita.Biasa la wei bila dok brjauhan camtu la...lau xbrgaduh xsah!!Walau apa sekali pun kau tetap Permata Hatiku.Abg syg nik dunia dan akhirat.

3 comments:

amane9898 said...

sayang..ayang br baca je entry yg syg buat..huhuhu ayang dah nangis ni..dhla kt sekolah...huhu tau yang syg ayang..ayang pn syg yang...sorry

:: Miss Naddy :: said...

heheeheh cumel ek bila gaduh2 manje ni..
heeeee
heeee tetibe aku pun rase mcm nk kawen skrg..pastu gaduh2 manje..
heeeeee

~nALia~ said...

haha...bagus la Naddy, ko pon ada unsur-unsur ke'miang'an jugak yer..cepat ar sket kawen tu..nnt leh manja2..kehkehkeh