THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, August 11, 2011

~hadiah @yurosni~

Syarat2:
1:MESTI jadi follower http://ayurosni.blogspot.com............>dah>
2:LIKE FB pages-http://wwww.facebook.com/ayurosni.............>dah>
3:nyatakan dari mana anda tahu mengenai giveaway hadiah @yurosni ni..........>actually aku baca dkt blog mu,yu..http://ayurosni.blogspot.com>
4:kenapa anda nak join giveaway hadiah @yurosni....>1)aku memang teruja lau tgk ada contest gni..tambah2 mu yg buat..2)tp yg sbenarnya aku msuk ni jgk sambil2 nk support biz mu skali..kan kan kan...3)aku suka gak lau la aku dapat hadiah2..hehe lau dapat maual breastpump pn best gak..dlu pn bli dgn mu,..lau dpt 1 lg pn best..satu ltk umah..satu lg ltk kt skolah..dlu pn mu gak yg support aku bf my baby..suggest join group KIM..4)nursing cover n nursing kurung pn nak sgt2 lau dpt..mmg planning nk beli tp lau dpt free ni lg best..msti lg bergaya kn lau nk df qisha nnt kt public..xyah segan2..>
5:link kan penyertaan ke blog ini...>http://ayurosni.blogspot.com/
6:komen kat entry ini, untuk sahkan penyertaan anda...>dah>

Giveaway akan berlangsung dari hari ni 10 Ogos 2010 sehingga pukul 12 tgh malam 20 Ogos 2011.
Pemenang berdasarkan kenapa anda nak join giveaway ini, yang berjaya memikat hati juri(saya ler)

Nak tau hadiah?...jeng.jeng....

Pertama:avent manual breastpump bernilai rm190
Kedua:nursing kurung pahang
Ketiga:nursing cover

Penyertaan pertama: handmade brooch
Referral penyertaan terbanyak:

2 comments:

@yurosni said...

Eh, xde komen aku?
Hr tu dah komen rsnya.
Penyertaan diterima.
Gud luck dear

amane9898 said...

erm..tula..sedey tgk mu xkomen2....huhu