THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, January 21, 2009

Joyful Weekend....

Hi all...emmm last weekend aku g jln2 KL. dekat je dgn bentong...1j je.tp xsmpi pn 1 j sbb kwn aku drive J.LO (Kia Rio) dia..dia ni drifter, racer...seme dia r. so, aku tumpang dia dgn meninggalkan my MR. V...ktorang pegi bertiga+anak kwn aku sorang..cute little boy, firas zikry. tp x sempat nk ambik gambar pn. Kitorang g shopping kt sogo and my friend's favourite hobby..karaoke. Sanggup tu penuh di red box sogo pergi dkt tempat lain. Kitorang pergi red box the curve. hemm..aku layan je wlaupun xpandai karaoke n suara sumbang. Tp kwn2 aku gelakkan aku ckp aku malu2 kucing. Diorang ni pantang jumpa mikrofon sampaikan firas pn takut tengok mama dia. hahahaha...Kak ya..awal2 ag nyanyi lagu Sarah..Jangan Kau MImpi..huhuhu. Yana tetap layan lagu penyanyi lelaki...lagu Fiq n Amy Search lagi tu!

Kiranya weekend ni semua jd bujang. Kak Ya pn suami dia dok kelantan. aku lagila..suami dok sarawak. hehehe...mcm2 terjadi haritu..bukan x biasa kuar kl, tp lucu plak kejadian aritu. parking dkt the curve tp lupa nk tgk tiang mana kitorang park kete..puas mencari dengan dukung firas lagi kak ya..yana kelek beg botol susu, n aku dgn beg n botol mineral free dpt tpt karaoke penuh di tangan. tp yang lucunya kitorang tumpang kete yg mcm train kita nek dkt zoo 2 untuk mcari J.Lo...haha..akhirnya 15min pusing2 ternampakla bontot J.Lo..haha.akhirnya jumpa jgk. hehehehe...Bukan Firas je seronok naik benda 2...kitorang pn seronok macam xnak turun, malu pn ada. abg driver 2 cakap kitorang orang ke5 yang dia bawa hari tu cari kete yg lupa park kt mana. Buat malu jer..

Pasni agenda weekend kitorang nk cari tpt boleh mandi manda...ingat nk g water theme park..kt ner ek yg dekat? aritu g tambun, jauh gk dr Bentong. G dgn member2 dlu time suami dok jauh sbb pasni aku n suami dh plan nk g jalan2. Insyaalah. Harapnya kali ini xde halangan dh jika plan kitorang lepas kawin aritu xjadi sbb sesuatu yg berlaku..huhuhuh..mungkin ada rahmat di sebalik 2...Moga Allah memberi balasan setimpal pada hamba Allah 2...bukan mendoakan tp geram sgt. xpayahla aku cerita sangat kat cni..biarlah rahsia..hehehe.

Apapun tahun ni moga2 dpt memberi 1001 kebaikan n rahmat pada hidup kita semua...AMIIINNNN...

1 comments:

ayurosni said...

nik,the curve tu dh dkt ngn umah aku.ada la dlm 10 min kl xjem.nnt kl pegi lg,pegi la umah aku.nk tdo kat umah aku pn boley